Lediga tjänster

JOBBA HOS OSS
När man pratar om att jobba med kollektivtrafik tänker nog de flesta på vår största yrkesgrupp; att jobba som busschaufför. Ungefär 80% av våra medarbetare kör buss dagligen. Men hos oss på Svealandstrafiken finns även andra yrken. Är du nyfiken på vilka det är? Under rubriken JOBBA HOS OSS/När du klickar på bilderna nedan hittar du korta beskrivningar av de yrkeskategorier som finns hos oss.

Har vi fångat ditt intresse klickar du på länken ”Lediga tjänster” för att se vilka tjänster vi rekryterar till just nu. Är listan tom innebär det att vi inte söker nya medarbetare för tillfället.

Ett tips på vägen
Ju utförligare din ansökan är, desto mer troligt är det att du blir kontaktad av oss när det är dags att rekrytera och vi hittar en tjänst som passar din profil. Förutom kontaktinformation ser vi gärna att du skickar med cv och/eller personligt brev där du berättar lite mer om dig själv. Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg som är kopplat till hemsidan. Detta för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras på rätt sätt.

Varför kan du inte bara maila in din ansökan?
Vi vill vara säkra på att vi hanterar din ansökan på rätt sätt. I perioder jobbar vi med flera olika tjänster samtidigt och hanterar många ansökningar. När du söker via länken på hemsidan registreras din ansökan i vårt rekryteringsverktyg med flera fördelar; dina personuppgifter och din ansökan hanteras på ett säkert sätt och din ansökan hamnar hos rätt rekyterare till rätt tjänst.

Hur kommer du i kontakt med ansvarig rekyterare?
Det kan vara svårt att nå oss direkt på telefon, särskilt om det är många tjänster ute samtidigt. Vi vill betona att det inte beror på ointresse från vår sida utan att det endast är en fråga om tid och resurser. Du kan alltid nå oss via mail: rekrytering@svealandstrafiken.se Skicka oss dina frågor så hjälper vi dig så snart vi kan.
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanbesök på kontoret. Återigen är det inte av ointresse, utan en fråga om tid och resurser för oss. Vi ber er att respektera detta och att söka lediga tjänster här på hemsidan.

Vi ser fram emot din ansökan och få läsa om varför just du är vår nästa medarbetare. Välkommen ombord på vår väg mot framtidens kollektivtrafik!

Klicka på länken här nedan för att se vilka lediga tjänster som finns.

Är listan tom innebär det att vi inte söker nya medarbetare just för tillfället.

 

www.hrsupporten.se/abvl.php