Ta nästa steg i karriären som HR-partner hos oss på Svealandstrafiken!

2020-08-11

Vi söker efter en drivande och nytänkande HR-partner som tycker om verksamhetsutveckling och vill göra skillnad på riktigt!

Som HR-partner hos oss får du det spännande uppdraget att på bred front och med stor autonomi driva förbättringsarbete inom HR-området. Du kommer att få ta ett helhetsperspektiv på verksamheten med alla förutsättningar att testa dina vingar och sätta din egen prägel på vårt framtida HR-arbete. Kort och gott - den här rollen är perfekt för dig som vill arbeta brett inom HR, utvecklas snabbt och få en nyckelroll i en framåtsträvande verksamhet.

I dina arbetsuppgifter ingår det även att, tillsammans med ditt team om sju personer, förvalta och utveckla ett professionellt och inspirerande HR-stöd till chefer i hela Svealandstrafiken. Vidare blir du den centrala personen i vårt arbete med att bygga effektiva processer för ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering är områden som vi hoppas att ditt hjärta bultar lite extra för. Om du är en person som tycker om att påverka och driva dina egna idéer så har du här en chans som inte kommer ofta. Tar du den?
För att söka tjänsten, besök vår karriärsida

Svealandstrafiken satsar på att elektrifiera sin bussflotta

2020-09-29
Svealandstrafiken satsar på att elektrifiera sin bussflotta tillsammans med Volvo Bussar. Bolaget har beställt tio eldrivna högkapacitetsbussar, med option på ytterligare sju. Den första elbusen sätts i trafik i Västerås under sensommaren 2021. - Avtalet med Volvo Bussar kan ses som början på ett drivmedelsskifte, från biogas till el, för våra stadsbussar,” säger Peter Liss, vd för Svealandstrafiken. Den låga ljudnivån och frånvaron av motorvibrationer gör bussresan attraktivare för både resenärer och invånare men den påverkar också förarna positivt. - Införandet av elbussar innebär en klart bättre arbetsmiljö för våra förare”, säger Geert Schaap, Svealandstrafikens chef för Hållbarhet och innovation. De beställda elbussarna är samtliga av modellen Volvo 7900 Electric Articulated med plats för upp till 120 resenärer. Den första av dem sätts i trafik om knappt ett år. De nio övriga ska levereras senast i juli 2022. Bussarna, som ska trafikera centrala Västerås, kommer att ha en räckvidd på ca 200 km mellan laddningarna. Laddningen sker i depå.

Ta nästa steg i karriären som HR-partner hos oss på Svealandstrafiken!

2020-08-11
Vi söker efter en drivande och nytänkande HR-partner som tycker om verksamhetsutveckling och vill göra skillnad på riktigt!

Har du tappat något på bussen?

2020-08-11
Det kan hända den bästa! Varje dag tar vi hand om saker som resenärer har glömt på bussen.

Tre av Svealandstrafikens förare till final i bussförar-SM

2020-08-10
580 förare sökte till årets bussförar-SM och efter flera uttagningsmoment är 16 i final. Tre av dem, Sören Lindén, Petra Berglund och Per-Anders Carlsson, är bussförare hos Svealandstrafiken.